Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 08 Ocak 2019, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 1100 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Balkan ailesinin acı günü

Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği (YKKED) Lüleburgaz Şube Başkanı ve CHP Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Emekli Öğretmen Günsel Solak’ın annesi Müesser Balkan (88) hayatını kaybetti.
Balkan ailesinin acı günü  

1931 doğum Müesser Balkan 5 evlat sahibi idi.

 

Müesser Balkan, 6 Ocak 2019 Pazar günü Lüleburgaz Sokullu Camii’nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Lüleburgaz’da toprağa verildi.

 

Müesser Yılmaz’ın cenazesine CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan,  Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve eşi Aysu Gerenli, Lüleburgaz eski Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz Belediye Başkan yardımcıları, Lüleburgaz Özel Kalem Müdürü Çağrı Filiz, YKKED Yöneticileri, muhtar, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

 

Hürfikir Gazetesi olarak Merhume’ye Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek