Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 27 Aralık 2018, Perşembe 09:29 tarihinde eklendi. 1309 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li kadınlar sokağa inecek

CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından kadınlara yönelik halk toplantısı 26 Aralık Çarşamba günü saat 13.30’da gerçekleştirildi.
CHP’li kadınlar sokağa inecek  

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Münevver Ardagül ve Başkan Yardımcısı İlksen Vural Başkanlıklarında yapılan toplantıya çok sayıda CHP üyesi kadın katıldı. Toplantıda 25 Aralık Salı günü Tekirdağ Ramada Otelde gerçekleştirilen bölge toplantısı hakkında bilgiler aktaran Başkan Ardagül, üyeleri yerel seçimlerde yapacakları çalışmalar konusunda bilgilendirdi.

Başkan Ardagül, kadın üyelerin arttırılmasına yönelik çalışmalar yapılmasını belirterek, “Tekirdağ’da yapılan Çalıştay’da alınan karar doğrultusunda Kadın Kolları olarak ne kadar fazla üyeye ulaşırsak bizzat Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ödül verilecek.” dedi.

Çalıştay’ın oldukça yararlı geçtiğini de sözlerine ekleyen Başkan Ardagül, “Çalıştay’da kadınların daha fazla sokaklara inerek vatandaşların belediyelerden neler beklediğini öğrenmesi gerektiği anlatıldı. Evlere gidip belediyeden beklentilerini öğrenmeliyiz.” şeklinde konuştu.

Toplantının sonunda Polis Eşleri Derneği Kırklareli Şubesi tarafından yardım amacıyla bastırılan takvimler almak isteyen üyelere dağıtıldı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek