Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 25 Aralık 2018, Salı 09:23 tarihinde eklendi. 997 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Temayül yoklaması yarın kesinleşecek

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü Haftalık Pazartesi Halk Toplantısı 24 Aralık Pazartesi günü saat 12.30’da gerçekleştirildi.
Temayül yoklaması yarın kesinleşecek CHP İlçe Başkanı Bülent Metin Başkanlığında yapılan toplantıya CHP Genel Merkez YDK Üyesi Emrah Aslan, İlçe Yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. CHP İlçe Başkanı Bülent Metin, konuşmasına Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ın ifadeye alınmasıyla ilgili konuştu.

Başkan Metin, “21 Aralık 2018 tarihinde yapılan Halk Arenası isimli programda fikirlerini söyledikleri için sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün (Pazar günü) yapılan bir toplantıda acımasızca eleştirilere maruz kalan sanatçılarımız Metin Akpınar ve Müjdat Gezen, bu sabah ifadeye çağırılmış ve polis nezaretinde bir nevi gözaltı uygulanarak ifadeye götürülmüşlerdir. Biz buradan AKP’ye ve sayın Cumhurbaşkanına Lüleburgaz’dan seslenmek istiyoruz. Baskı ile bu ülke yönetilemez. Basını baskı altına alınan bir ülkede, basın özgürlüğünün olmadığı bir ülkede vatandaşın özgürlüğünün olması mümkün değildir. Buradan yapılan bu gözaltını şiddetle kınıyoruz ve yüce adaletin tecelli etmesini temenni ediyoruz.” dedi.

Tekirdağ Ramada Otel’de bugün yapılacak CHP çalıştayı ile ilgili bilgiler aktaran Metin, “Hepinizin bildiği gibi yerel seçimlerle ilgili çalışmalar devam etmektedir. Yarın(bugün) Tekirdağ’da yerel seçimlerle ilgili çalıştay yapılacak. Muhtemelen bu çalıştayda seçimlerle ilgili neler yapılacağı, ne gibi çalışma yürütüleceği ve CHP’nin yerel seçimlerde başarılı olması için neler yapılması gerektiği konuşulacaktır.” şeklinde konuştu.

Başkan Metin, İl Genel Meclis Üyesi ile Belediye Meclis Üyesi Adaylıkları için temayül yoklamasının 2 gün içinde resmiyet kazanacağı belirtildi. Metin, “Hepinizin bildiği gibi Genel Merkez tarafından yapılan Parti Meclisi toplantısında karar verildi. Talep eden ilçe ve illerde belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği adaylarının belirlenmesinde temayül yoklaması yapılması ve bununla ilgili karar alınması gündemde. Muhtemelen Tekirdağ’da yapılacak çalıştayın ardından Çarşamba akşamı İlçe Yönetimi ve Belediye Başkanımızla yapacağımız toplantı ile seçimlerin daha sağlıklı yürütülmesi konusunda karar vereceğiz. Aday adaylarımız bu süreçte biraz heyecanlılar. Biraz sabretsinler, 2 gün içinde bu karar verilecek ve ilan edilecektir.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek