KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 17 Aralık 2018, Pazartesi 09:29 tarihinde eklendi. 1219 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İYİ Parti’den yeni aday

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışmalarına devam eden İYİ Parti’de Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvuruları devam ediyor.
İYİ Parti’den yeni aday  

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Mert, 11 Aralık 2018 salı günü İYİ Parti’den Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Yüksel Mert, başvuru dosyasını İYİ parti Lüleburgaz İlçe Başkanı İbrahim Bölükbaşı ’ya teslim ederek adaylık sürecini tamamladı.

Adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Yüksel Mert “Yaklaşık 30 yıl önce doğduğum topraklardan zorla göç ettirildiğimizde bize bu şehir ve halkı kucak açtı. İyi bir eğitimle güzide bir kurumda kadro almama ve ailemin ticari işletmeler açmasına olanak sağladı. Ticaretteki 20, dernekçilikteki 10, kamudaki 6 yıllık deneyim ve tecrübeme dayanarak Lüleburgaz şehri ve halkına yararlı hizmetlerde bulunabileceğime, daha yaşanılası bir kent yaratmak için katkı sunacağıma, böylece vefa borcumu bir nebze ödeyebileceğime inandığımdan dolayı kurucusu yönetim kurulu üyesi olduğum İYİ Parti’den Lüleburgaz İlçe Meclis Üyesi Aday adayı oldum. Rabbim Hayırlısıysa nasip etsin.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek