Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 15 Aralık 2018, Cumartesi 11:43 tarihinde eklendi. 1120 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aday adayları kendini tanıttı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Belediye Başkan aday adayı tanıtım toplantısı 14 Aralık 2018 Cuma gününün akşamı Efsane Düğün Salonu’nda yapıldı.
Aday adayları kendini tanıttı  

Aday adayı tanıtım toplantısına Gökhan Serdar Özcanlar dışında tüm aday adayları katıldı.

Konuşmalar soy isimlerin alfabetik sırasına göre yapıldı. Kürsüye önce Hakan Dedeoğlu çıktı.

Kendisinden ve parti içerisinde ki mücadelesinden bahseden Hakan Dedeoğlu; “ Yaşanabilir bir Lüleburgaz ortaya çıkartmak için 25 yıldan beri gönüllü mücadele ediyorum. Geleceğe yönelik hata yapamayız. Yıkan değil yapan olacağız. Lüleburgaz bunun sonucunda rahat bir nefes alacak. Sen, ben yok biz varız. Samimi olmak zorundayız. Kendim için değil kentim için gönüllü olduğumu söylemek istiyorum. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımı candan tebrik ediyorum”  dedi.

Hakan Dedeoğlu’nun ardından mevcut Lüleburgaz Belediye Başkanı olan diğer aday adayı Murat Gerkenli çıktı. Lüleburgaz’da yaşayan ve çalışan herkesi Lüleburgazlı olarak gördüğü ve ayrım yapmadığını belirten Murat Gerenli, “Ben insanları dil, din ve ırkına göre değil iyi niyetli insan kötü niyetli insan diye ikiye ayırırım” dedi.

Murat Gerenli’nin ardından Hasip Turhan Gülaçar söz aldı.

 

 Kürsüye eşi Hamiyet Gülaçar ile birlikte çıkan Hasip Tuhan Gülaçar; ““Keşke aynı eğilim yoklamasını belediye meclis üyelerine de koysaydık. Madem demokrasi diyoruz. Sadece bir kişiyi seçerek, o arkadaşımızın oluşturacağı kişilerle oluşturulacak meclisin demokratik bir meclis olacağını düşünmüyorum. Pazar günü çıkacak sonuca hiç birimizin itiraz etmesi mümkün değil. Bizler size güveniyoruz, sizler de bize güvenin”  dedi. Hasip Turhan Gülaçar’ın ardından CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı olan diğer Belediye Başkan aday adayı olan Özgür Kaya söz aldı.

Lüleburgaz’daki sorunların çözülmesinin 20 yıllık yönetim anlayışını çözülmesi ile mümkün olacağını belirlen Özgür Kaya; “Bundan sonra yapacaklarımızı önce ötekiler için yapacağız, mağdurlar için, sahip çıkılmaya ihtiyacı olanlar için yapacağız. Lüleburgaz hepimizin. Çözüm 20 yıllık anlayışın devamında değil bunun değişmesindedir. Biz belediye başkanı olacaksak Karaman’da 45 çocuğa tecavüz edilen vakfın yöneticileri ile fotoğraf çektirmememiz gerekir, cumhuriyete bağlı gençler yetiştireceksek cemaat yurtlarına mahkum etmeyecek halde eğitim bursları vermemiz gerekir”  dedi. Özgür Kaya’nın konuşmasının ardından geceye katılan son aday adayı Koray Şentürk söz aldı.

Kendisinin Belediye Başkanı olduğu halde bundan sonra hem Belediye Başkanlığı için hem de Belediye Meclis için önseçim isteyeceğini belirten Koray Şentürk; “Özgür başkanım benden önce konuşurken CHP’nin ne kadar özgürlüklere, demokrasiye, eşitliğe saygılı olduğunu gösterdi. Yüzde yüz katılıyorum. İşte bu yüzden biz Özgür başkanı 2 dönem ilçe başkanı, şimdi de kurultay delegesi yaptık. Hiç kimse de ne bölge milliyetçiliğinden bahsetti, ne de ayrımcılıktan bahsetti. O zaman ayrımcılık yoktu, bölge milliyetçiliği yoktu da şimdi mi var?” diye sordu.

Alkışların ardından Şentürk; “Bu iş gerçekten cesaret işidir, Pazar günü yapılacak eğilim yoklamasında yüksek katılım olması gerekiyor. Öncelikle bana destek veren CHP’lileri selamlıyorum. Teveccüh edip beni aday yaparsanız seçimlerde en az yüzde 60 oy alacağımı taahhüt ediyorum” dedi.

 

Toplantı CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin’in tüm aday adayları ile birlikte fotoğraf çektirmesi ile son buldu. Toplantının birimin ardından aday adayları CHP üyeleri ile fotoğraf çektirdi. Toplantıya ilçe ve belde belediye başkanları ile önce dönem milletvekilleri de katıldı.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek