Ovacık Köyünde Yaprak Leyleğe Yuva
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı gerçekleşti
EĞİTİMDE ŞİDDET YASASI ÇIKARILSIN!
Kırklareli Belediye Meclisi gelecek hibelere hayır dedi
Bu haber 15 Aralık 2018, Cumartesi 09:32 tarihinde eklendi. 1087 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da 1000 adet ağaç dikildi

Lüleburgaz Belediyesi ve Çevre Koruma Dergisİ(ÇEVKOR) tarafından 13 Aralık 2018 perşembe günü Hükümet Konağı karşısında bulunan Lüleburgaz Belediyesi Ağaçlandırma Alanında fidan dikimi gerçekleştirildi.
Lüleburgaz’da 1000 adet ağaç dikildi  

Etkinlik kapsamında 1000 adet bir metre boyunda Toros Sediri dikimi gerçekleştirildi. ÇEVKOR tarafından geleneksel hale getirilen fidan dikim törenine Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Yusuf Pişkinoğlu, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Aslan, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kaya Atay, ÇEVKOR Dergisi Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe, ağaç dikimi için sponsor olan işletme yetkilileri ve diğer davetliler katıldı. Başkan Vekili Pişkinoğlu, Başkan yardımcıları Aslan ve Atay ile ÇEVKOR Genel Müdürü Tokuştepe tarafından katılım sağlayan firmaların yetkililerine teşekkür plaketleri ve belediye tarafından hazırlanan promosyon çantası takdim edildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek