Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 14 Aralık 2018, Cuma 09:29 tarihinde eklendi. 1203 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgür Kaya; “Lüleburgaz’ı böldürmeyeceğiz”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya yaptığı açıklamada; “Bazı menfaat gruplarının CHP’yi ve Lüleburgaz halkını IRKÇI, GERİCİ VE YOBAZ söylemlerle bölmelerine izin vermeyeceğiz” dedi.
Özgür Kaya; “Lüleburgaz’ı böldürmeyeceğiz”  

Özgür Kaya yaptığı açıklamada şunları söyledi; “CHP üyelerini ve Lüleburgaz Halkını ‘SOL duyuya’ davet ediyorum.

90 gündür CHP Lüleburgaz ilçe yönetimimizle birlikte ve neredeyse tek başımıza verdiğimiz demokrasi mücadelesi sonucunda “Lüleburgaz’a sandık yakışır” sözümüzü  tutmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Ancak 16 Aralık Pazar Günü yapılacak olan CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adaylığı eğilim yoklaması öncesinde, partimiz içerisindeki bazı menfaat  gruplarının, IRKÇI, GERİCİ ve YOBAZ söylemlerini üzüntü ile takip ediyoruz.

Elbette parti içinde bazı gruplar yan yana gelebilir ve bir adayı destekleyebilirler ve nadiren de olsa bugünkü gibi tüm grupların yan yana geldiği seçimler görülmüştür, bunu da anlayışla karşılamak gerekir.

Ancak diğer taraftan ilkeler ve idealler etrafında toplanmayan bazı grupların ise partimize ve devrimci mücadelemize asla yakışmayacak IRKÇI, BÖLÜCÜ, AYRIMCI söylemler içerisinde olduğunu da üzülerek görüyoruz.

Bizler Atatürk devrimcileri olarak, doğarken kazanılan tüm imtiyazlara ve haklara karşı kör, sağır ve ilgisiz olur, yaşam içerisinde emek ve alın teri ile  gerçekleştirilen her başarıyı destekler ve tebrik ederiz.

Lüleburgaz’ımızda partimizin birinci parti olmasından dolayı, siyasette makam ve koltuk ele geçirmek için, CHP’li ve solcu gibi görünen KAFATASÇI, IRKÇI, GERİCİ ve YOBAZ anlayışlarla mücadele etmek elbette biz Atatürk devrimcilerin görevidir.

Yunanistan’ın Selanik şehrinde doğan Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda yürüyen ve Arabistan’da Mekke şehrinde doğan Hz. Muhammed'e iman eden bizler
bugüne kadar ırkçılığa, bölücülüğe ve ayrımcılığa direndiğimiz gibi, bugünde direnecek EŞİTLİK, ÖZGÜRLÜK ve ADALET’i savunmaktan vazgeçmeyeceğiz.

Bir gün mutlaka, bu ülkede Cumhuriyet Halk Partisinin devrimci iktidarını gerçekleştirilecek, işçinin, köylünün aşağılanmadığı şanslı doğanların değil, emek verip mücadele ederek, alın teri dökenlerin kazandığı bir düzeni mutlaka yaratacağız!

Kamuoyuna saygılarımla.”

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek