Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 11 Aralık 2018, Salı 09:30 tarihinde eklendi. 2461 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti’de adayheyecanı

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili olarak CHP, MHP, ve İYİ Parti’de aday adaylar tek tek açıklanırken AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda ses çıkmıyordu.
AK Parti’de adayheyecanı  

AK Parti Kırklareli Belediye Başkan adayı olarak Burak Süzülmüş’ün belirlenmesinin ardından Lüleburgaz’da da aday belirleme çalışmalarının hızlandı öğrenildi.

 

Edinilen bilgiye AK Parti Lüleburgaz’da İlçe Başkanlığı’nda  Lüleburgaz Belediye Başkan adayı olarak en fazla öne çıkan isim İlçe Başkanı Tanzer Koç.

 

Tanzer Koç’un ardından AK Parti’nde Avukat Akın Kamacı ile İşadamı Mustafa Beşer’in isminin öne çıktığı konuşuldu.

 

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı adayının bir an önce açıklanmasını isteyen parti üyeleri adayın yılbaşına kadar kesinleşeceğini düşünüyor.

 

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Belediye Başkan adayı merakla bekleniyor.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek