Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 11 Aralık 2018, Salı 09:28 tarihinde eklendi. 2094 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Imperial’den dev proje

Bulgaristan’ın Svilengrad şehrinde bulunan Imperial Hotel ve Restaurant, en iyi hizmetin adresi olmaya devam ediyor.
Imperial’den dev proje  

Imperial Hotel ve Restaurant, dev bir projeye daha imza atıyor. Kaliteli hizmetin adresi olan Imperial Hotel ve Restaurant, kapalı alanını genişletiyor.

 İnşaat Mühendisi Murat Yılmaz ve Genel Koordinatör Deniz Gürkan’ın gazetemize yaptığı açıklamada “Bulgaristan’ın Svilengrad Şehrinde 16 bin metrekare alanda proje mimarımız Adil Okur ve ekibimizle 7 Aralık 2018 tarihi itibariyle kapalı alan yapımına başladık. Burada 79 oda, 8 özel king süit, özel odalar, hamam, sauna, kapalı yüzme havuzu, fitness, bistro cafe, disko bar, butik dükkânlar, çocuk oyun alanları, alakart restoran ve profesyonel masaj hizmetiyle misafirlerimizin, dostlarımızın ailesiyle birlikte rahat ve huzurlu vakit geçirmeleri için en iyi hizmeti vereceğiz. Svilengrad’ta başladığımız bu büyük projemizde bizlere başta maddi ve manevi olarak verdiği katkılar nedeniyle Hacı Nihat Bey ve ailesine ve emeği geçen tüm ekibimize teşekkür ederiz. Trakya Bölgesi’nin ve İstanbul’un tercihi olan Edirne Kapıkule’den 10 dakika mesafede olan Imperial Hotel ve Restaurant’ta değerli misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Daima en iyisini isteyenler için Imperial Hotel ve Restaurant’a bekleriz.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek