Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 10 Aralık 2018, Pazartesi 09:35 tarihinde eklendi. 775 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Belediyecilikte Fark Atıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz belediye başkan aday adayı Koray Şentürkle yerel seçim sürecini konuştuk.
CHP Belediyecilikte Fark Atıyor  

 Çalışmaların oldukça iyi gittiğini ve halktan, sivil toplum kuruluşlarından çok fazla ilgi gördüğünü belirten Şentürk, ilginin motivasyonuna olumlu katkı yaptığını söyledi. Adaylık açıklamasının genel merkez tarafından önümüzdeki günlerde geleceğini tahmin eden Şentürk, sürecin ne olursa olsun Lüleburgaz halkının lehine gerçekleşeceğine emin olduğunu belirtti. Başarılı avukatın altını çizdiği önemli konulardan biri ise seçim atmosferi oldu. Şentürk CHP’nin belediyecilikte fark yarattığını belirterek şunları söyledi:

 

Türkiye’nin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisi, her zaman icraatın en önemli merkezi olmuştur. Elbette diğer partiler de hizmetler üretmekte ancak genellikle daha çok günü kurtaran, çevre bilinci düşük, kamunun üstün yararını çok da gözetmeyen çalışmalar oldu. Oysa CHP’nin yaptığı hizmetlerin merkezinde her zaman kamunun üstün yararı bulunmaktadır. Yaptığımız her çalışma kalıcı, çevreci, sosyal katkı sağlayan, değerli çalışma olmuştur. Yaptığımız işlerinin kalitesinin iki somut sonucu var. Birincisi bizim kazandığımız belediyeleri neredeyse hiç kaybetmiyoruz. Çünkü CHP’nin hizmetlerinin kalitesinin ve değerinin farkına varan halkımız asla bizden vazgeçmiyor. İnsan neden kaliteden vazgeçsin? İkinci somut sonuç ise CHP’nin olduğu yerlerde her şey çok daha güzel ve yaşanabilir seviyeye geliyor. BM’nin geçtiğimiz günlerde yayınladığı insani gelişmişlik raporu bu durumu kanıtladı. Rapora göre Türkiye’de yaşanabilir kentler sıralamasının ilk 10’unu CHP’li belediyeler yönetiyor. Genel listenin üst sıralarının neredeyse tamamı CHP’li belediyeler tarafından idare ediliyor. Hayatını toplumun iyiliğine, adalete, insan haklarına, sosyal belediyeciliğe adamış olan belediye başkanlarımızı kutluyorum. Görev teveccüh edildiği takdirde en önemli hedefim Lüleburgaz’ı da bu 10 kentin içine sokmak.

 

Koray ŞENTÜRK

 

CHP Lüleburgaz Belediye Başkan A. Adayı

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek