Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 08 Aralık 2018, Cumartesi 09:29 tarihinde eklendi. 838 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kadın kursiyerler ürünleri internetten satabilecek

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’nde (HEM) kurs öğretmenlerine “Önce Kadın” isimli internet sitesi için tanıtım toplantısı düzenlendi.
Kadın kursiyerler ürünleri internetten satabilecek  

Lüleburgaz HEM Müdürü İzzet Arslan Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kursiyerlerin yaptığı ürünleri internet ortamında satışının yapılabildiği “www.oncekadin.gov.tr” (Önce Kadın) internet sitesi anlatıldı. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün bir projesi olan sitede HEM’in kadın kursiyerleri yaptıkları ürünleri bu sitede satma imkânı bulabilecek.

Arslan, yaptığı açıklamada “Kurslarda eğitim programlarına katılan kadınlar ürünlerini satarak kendilerine ekstra gelir kaynağı yaratacaklar. Proje, kadınlara ürünlerini bilgi teknolojilerini kullanarak satabilmeleri için gerekli bilgi ve araçlar sunulacak, el emeğinin kazanca dönüştürülmesine ve kadınların kendilerini daha fazla geliştirme konusunda güdülenmelerine katkı sağlayacak.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek