Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 07 Aralık 2018, Cuma 09:29 tarihinde eklendi. 1901 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yarın 2 mahallede 3 saat elektrik yok

TREDAŞ Kırklareli İl Müdürlüğü Lüleburgaz Bölge Başmühendisliği tarafından yapılan açıklamada yarın Lüleburgaz’da 3 saatlik elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.
Yarın 2 mahallede 3 saat elektrik yok  

Yapılan açıklamada, “Dere Mahallesi’nin Set Sokak, Dere Sokak, Kürkçüler Sokak, Bahçeler 3.Sokak, Hamam Sokağın bir bölümü, Ayvalı Sokak, Ayvalı 1.Sokak, Hava Sokak, Hava 1.Sokak, Ozan Sokak, Fırın Sokağın tamamı ile Yılmaz Mahallesi’nin Hamam Sokak, Hükümet Sokağın bir bölümü, Şehit Üsteğmen Salih Seyhan Sokağın tamamı olmak üzere Genel Bakım Çalışması nedeniyle 8 Aralık Cumartesi günü 09.00 ile 12.00 saatleri arasında toplam 3 saat süreyle enerji verilemeyecektir.” denildi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek