Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 06 Aralık 2018, Perşembe 09:32 tarihinde eklendi. 2130 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP’de Armağan Ayyıldız sesleri

MHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığını ziyaret eden Op. Dr. Armağan Ayyıldız’ın MHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adaylığının en güçlü isimi olduğu iddia edildi.
MHP’de Armağan Ayyıldız sesleri  

MHP Lüleburgaz İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu toplantısı 4 Aralık 2018 Salı gününün akşamı parti binasında gerçekleştirildi.

MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı İlkay Karataş Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya geçen sene MHP Belediye Meclis Üyeliğinden istifa eden Armağan Ayyıldız’da katıldı.

 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde henüz aday olup olmayacağı bilinmeyen Ayyıldız’ın bu ziyareti Lüleburgaz’da büyük yankı uyandırdı.

Bilindiği gibi Lüleburgaz MHP’nin 2009 yılında ki Belediye Başkan adayı Merhum Serhat İskender 3 bin 446 oy, Lüleburgaz MHP’nin 2014 yılındaki Belediye Başkan adayı Murat Mahir Altan da 19 bin 249 oy almıştı.

MHP’nin Lüleburgaz’da Yerel Seçimlere hangi isimle katılacağı, AK Parti ile koalisyon yapıp yapmayacağı ve yerel seçimlerde kaç oy alacağı merakla bekleniyor.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek