Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 01 Aralık 2018, Cumartesi 09:43 tarihinde eklendi. 1563 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP’den Fahri Özkan’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, 28 Kasım 2018 çarşamba günü Lüleburgaz Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Fahri Özkan’a ziyaret gerçekleştirdi.
MHP’den Fahri Özkan’a ziyaret  

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Lüleburgaz İlçe Başkanı İlkay Karataş, MHP Evrensekiz Belediye Başkan Adayı Birol Özbay ve teşkilat üyeleri, 28 Kasım 2018 çarşamba günü Lüleburgaz Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Fahri Özkan’a makamında ziyaret gerçekleştirdi. MHP Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından ziyaretle ilgili yapılan açıklamada “Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Sayın Fahri Özkan Beyefendiyi makamında ziyaret ettik. Bizleri gülen yüzü ile ağırlayan başkanımıza şükranlarımızı sunarız” ifadeleri kullanıldı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek