Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 30 Kasım 2018, Cuma 09:35 tarihinde eklendi. 1075 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li kadınlar halk toplantısı gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Lüleburgaz Kadın Kolları tarafından 28 Kasım 2018 çarşamba günü kadınlara yönelik gerçekleştirilen halk toplantılarının ikincisi gerçekleşti.
CHP’li kadınlar halk toplantısı gerçekleştirdi  

Toplantı Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe binasında gerçekleşen toplantıya Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve partili kadınlar katıldı. CHP Lüleburgaz Kadın Kolu Başkanı Münevver Ardagül başkanlığında gerçekleşen toplantıda yerel gündem ve kadın örgütlenmesi hakkında konuşuldu. Toplantıda 26 Kasım 2018 pazartesi günü İstanbul Sancaktepe’de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine de başsağlığı dileğinde bulunuldu. CHP’li kadınlar tarafından gerçekleşen toplantıda son olarak ta 5 Aralık’ta Atatürk’ün kadınlara seçme ve seçilme hakkını verdiği gün olması nedeniyle Kırklareli Atatürk Evi’ne gerçekleştirecekleri ziyaret hakkında bilgi verildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek