Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 28 Kasım 2018, Çarşamba 09:28 tarihinde eklendi. 826 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP yerel gündemi ele aldı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı haftalık halk toplantısı 26 Kasım Pazartesi günü saat 12.30’da gerçekleştirildi.
CHP yerel gündemi ele aldı  

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin Başkanlığında yapılan haftalık halk toplantısına, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Aday Adayları Hakan Dedeoğlu, Turhan Gülaçar ve Koray Şentürk ile çok sayıda partili katıldı. Başkan Metin, toplantıda yaptığı konuşmaya geçmiş öğretmenler gününü kutlayarak başladı.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele günü olması münasebetiyle CHP İlçe Örgütünün kadına şiddete hayır dediğini belirten Metin, konuşmasının devamında Lüleburgaz Yağlı Tohumlar seçimlerinde tekrar seçilen Başkan Rahim Kurt ve Yönetimini tebrik etti.

Metin, “Bugün askeri helikopter sancak tepede düştü. Resmi olmayan bilgilere göre 4 askerimiz şehit olmuş. Yaralı askerlerinde olduğu söyleniyor. Buradan Şehirlerimize rahmet diliyoruz, ülkemizin başı sağ olsun diyoruz. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.

“Çöp konteyneri konuldu. Hepimize görev düşüyor”

Belediyemiz Konteynerleri Sevgi, Gençlik ve Hürriyet Mahallesi’ne koymaya başladı. Belediye başkanımızla yaptığımız görüşmede Lüleburgaz’ın tüm mahallelerine 3 ay içerisinde konulacağı belirtti. Biz konteynerlerin konulmasını güzel bir hamle olduğunu söylüyoruz ancak vatandaşlarımıza düşen önemli görev var. Konteynerin konulması güzel fakat kullanılmasını da sağlamamız gerekiyor. Burada da hepimize görev düşüyor.

“Meclis üyelerini liyakat sistemine göre seçin”

Biz siyaseti daha farklı yapmak istiyoruz. Biz bu şehirde yaşıyoruz. Lüleburgaz hepimizin. Burada hiçbir AKP’linin, hiçbir MHP’linin, hiçbir İYİ Partilinin veya diğer partililerin Lüleburgaz’ın aleyhine karar alacağına ben ihtimal vermiyorum. Sonuçta yapılacak seçimde herkes oy oranında Lüleburgaz’da temsil edilecek. Benim MHP’ye ziyaret amacım öncelikle yeni atanan İlkay Karataş arkadaşımıza hayırlı olsun dileklerimizi sunmaktı. Biz MHP ziyaretimizde kendilerinden yapılacak seçimde mümkünse adaylarımızı belirleyebiliyorsak liyakat sistemine göre belirleyelim. Biz burada seçimi kazanıyoruz. Mümkünse sizde Belediye Meclis üyeliğine yazacağınız adayları yeterli kişilerden yazarsanız alacağınız oy oranına faydalı olur. Ben bunu AKP’den de İYİ Parti’den de isteyeceğim dedim. Bize göre iyi bir ziyaret oldu. Kendilerine buradan bizleri iyi ağırladıkları için teşekkür ederim.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek