Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 24 Kasım 2018, Cumartesi 09:34 tarihinde eklendi. 1330 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Lisesi’nde öğretmenler günü kutlandı

Lüleburgaz Lisesi’nde Öğretmenler Günü olması nedeniyle 23 Kasım 2018 cuma günü etkinlik düzenlendi.
Lüleburgaz Lisesi’nde öğretmenler günü kutlandı  

Program okul bahçesinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Programın devamı okulun konferans salonunda okul öğrencilerinin hazırladığı kompozisyon tiyatro ve şarkı dinletileri ile devam etti.

Lüleburgaz Lisesi öğrencisi Teoman Göle’nin kompozisyonunun ardından Sudenur Özüpek şiir okudu. Etkinlik okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Meliha Morgül’ün konuşması ile devam etti. Lüleburgaz Lisesi öğrencilerinin hazırladığı öğretmenlik mesleği ile ilgili oratoryonun izlenmesinin ardından Lüleburgaz Lisesi Eğitim Vakfı Başkan Yardımcısı Hüseyin Tomruk ve Lüleburgaz Lisesi Müdürü İsmail Yener konuşmasını gerçekleştirdi.

Müdür Yener konuşmasında “ Değerli öğretmenler ve bugün hala lisemiz için canla başla çalışan değerli meslektaşlarım, öğretmen arkadaşlarım hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun. Nu mutlu ki gelenekleri olan, ruhu olan, değerleri olan bir lisede yöneticilik yapmaktayım. Bu değerlerin, bu ruhun oluşması siz değerli öğretmen arkadaşlarım sayesinde oldu. Hepinize bunun için teşekkür ediyorum. Yine bu geleneğin bir parçası olan öğretmenler günü yemeğinde bir aradayız. İnşallah şuanda olduğu gibi muhabbetimiz, birlikteliğimiz daim olur ve her zaman bu çatı altında sağlıklı, mutlu nice öğretmenler günü kutlarız. Vatanına bağlı, Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılmayan gençler yetiştiririz. Lüleburgaz Lisesi sizler ve sizin gibi öğretmenler olduğu müddetçe hep iyi haberlerle, iyiliklerle anılıp tekrar öğretmenler gününüzü kutluyorum.” ifadelerini kullandı. Program Lüleburgaz Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisiyle sona erdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek