Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 24 Kasım 2018, Cumartesi 09:34 tarihinde eklendi. 1548 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türk Kızılayı’ndan kan bağışçılarına onur madalyası

Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi tarafından Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü kapsamında 22 Kasım 2018 perşembe günü saat 18.00’da kan bağışçılarına ödül töreni düzenlendi.
Türk Kızılayı’ndan kan bağışçılarına onur madalyası  

T-Cafe&Restaurant ‘da gerçekleşen ödül töreni bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Program Türk Kızılayı Lüleburgaz Şube Başkanı İsmail Arkın’ın konuşması ile devam etti. Başkan Arkın konuşmasında “ Gönüllü kan bağışçıları günü nedeniyle düzenlediğimiz madalya törenine hoşgeldiniz. Siz değerli bağışçılarımızı hiçbir karşılık beklemeden bağışladığınız kanlarınızla kurtardığınız hayatlar için hepinize gönül dolusu teşekkür ediyorum. Türk Kızılayı insan sağlığını koruma hususunda her yerde her koşulda her zaman muhtaç ve korumasız insanlara yardım etme misyonu doğrultusunda gönüllü ve sürekli kan bağışı anlayışını toplumun her kesimine yaymak amacıyla eğitsel ve uygulamaya yönelik faaliyetlerini yürütmektedir. Türk Kızılayı yurdumuzun kan ve kan ürünleri ihtiyacının tamamına yakınını duyarlı vatandaşlarımızın bağışları ile karşılamaktadır. Unutmayalım ki günümüzde kan sadece insanlardan temin edilebilir. Her zaman Kızılayımıza sahip çıkan, yardımını esirgemeyen Sayın kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza, Sayın kurum müdürlerimize, partilerimize, Lüleburgaz Kan Merkezi doktor ve personellerine şubemiz adına çok teşekkür ediyorum. Siz değerli kan bağışçılarımızın gününü kutlar, Kızılay’a vermiş olduğunuz destek ve kurtardığınız hayatlar adına şükranlarımı sunarım.” ifadelerini kullandı. Etkinlikte daha sonra Lüleburgaz, Pınarhisar, Vize, Demirköy ve Pehlivanköy ilçelerinde en çok gönüllü kan bağışında bulunanlara plaket, altın, gümüş ve bronz madalya verildi.

Ödül töreninde 45 bağış yapan Abdurrahman Ercan ve Sezai Kılıçlı’ya Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli tarafından plaket takdim edildi. 25 kez bağışta bulunanlara gümüş madalyaları CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin, 10 kez kan bağışında bulunanlara bronz madalyaları Lüleburgaz belediye başkan yardımcısı Gökhan kaya Atay tarafından takdim edildi. Diğer kan bağışçılarına ise madalyaları Türk Kızılayı Kan Merkezi Doktoru Ahmet Cengiz Paydak ve Türk Kızılayı Pınarhisar Şube Başkanı Hüseyin Yiğit tarafından verildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek