Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 22 Kasım 2018, Perşembe 09:30 tarihinde eklendi. 772 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dedeoğlu “Hazine arazilerini kiralayanlar kim?”

CHP’nin haftalık halk toplantısında konuşan CHP Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Dedeoğlu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Dedeoğlu “Hazine arazilerini kiralayanlar kim?”  

Toplantıda Erdin Bircan’a Allah’tan rahmet dileyerek sözlerine başlayan CHP’nin Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Dedeoğlu, Yağlı Tohumlar seçimlerine de değinerek, “Hilmi Kahraman’ı Hilmi Kahraman yapan benim yöneticilerim. Ancak üzüldüğüm taraf şurası benim Genel Başkanımın ismini kullananları kınıyorum. Esas mesele burasıdır. Kendi çıkarları için CHP ve Genel Başkanımızı kullandılar. Esas olan burasıdır. Biz ise rakibimiz olan tarafı konuşuyoruz. Biz ne yaptık hiç kimse konuşmuyor. Esas olan biz neleri yapmıyoruz. Bunu eğer ortaya net koyamazsak Hilmi Kahraman’lar asla bitmez.” dedi.

Dedeoğlu, konuşmasının devamında hazine arazilerinin kiralanmaları hakkında da açılamalarda bulunarak, “Bugün hazine arazilerinin kiralanmasının son günü. Trakya’da neredeyse en az 1 milyon dönüm hazine arazisi var. Bunları kiralayan kimler arkadaşlar? Ormanlık alanlar yağmalanıyor. En az 1 milyon dönüm satıldı. Şimdi de 1 milyon dönüm hazine arazisi de nereye gittiği belli değil.” ifadelerinde bulundu.

“Çevre yolu yapmak çözüm değil”

Lüleburgaz’ın çevre yolu hakkında da konuşan Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Dedeoğlu, “Şuan bizim D100 yolumuz 20-25 sene evvel çevre yoluydu zaten. Ama aşırı göç bunu biranda sarı veriyor. Dolayısıyla bizim teknik olarak istasyon istikametinde çevre yolu yapmamız maksimum 10 yıl içinde onu da içine alır. O yüzden bu konuları gerçekten iyi irdelemek lazım. Ve benim en çok sorun olarak gördüğüm konulardan birisi Lüleburgaz’da kolektif bir çalışma yok. Mimarlar odası, inşaat mühendisi, makina ve diğer ne varsa bunları yan yana getirip bu kent için ne düşünüyorsunuz, diyene ben rastlamadım. Herkes ben bilirim noktasında fakat sonuç tartışılır oluyor. Bunu ortadan kaldıracak olan bu kentin yöneticisi kişiler olmalıdır.” şeklinde konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek