Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 21 Kasım 2018, Çarşamba 09:27 tarihinde eklendi. 1152 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kavasoğlu Güneş Mahallesine muhtar adayı

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından Musa Kavasoğlu, Güneş Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.
Kavasoğlu Güneş Mahallesine muhtar adayı  

AK Parti Güneş Mahallesi Başkanlığı, Lüleburgaz Romanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı, Kırklareli Roman Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Şaban Öğünç İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanlığı görevlerini yapan Musa Kavasoğlu, yerel seçimlerde Güneş Mahallesi Muhtar adayı olduğunu açıkladı. 1982 Lüleburgaz doğumlu olan Kavasoğlu, evli ve 2 çocuğu bulunuyor.

Kavasoğlu, Güneş Mahallesine daha iyi hizmet vermek istediğini belirterek, “Güneş Mahallesi sakinleri, bu zamana kadar gerek mahallem gerek milletim adına yapmış olduğum hizmetler doğrultusunda beni hep bir adım öne taşıdı. Bunun için mahallemin her bir bireyine teşekkür ediyorum. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde mahallemin değerli büyüklerinin ve önde gelen söz temsilcilerinin desteği ile Güneş Mahallesi’ne muhtar adayıyım. Çalışmalarımızı başlattık. Mahallemin kendi kaderine terk edilmemesi için, ihtiyaç sahiplerine hızlı bir şekilde ulaşmak için, gerçek ve özverili bir çalışma için, koltuğa oturmak için değil, hizmet için adayım.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek