Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 17 Kasım 2018, Cumartesi 09:34 tarihinde eklendi. 1868 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Doktor aileden çifte madalya

Lüleburgaz’ın tanınmış doktorlarından Dr. Emrullah Demirel ve eşi Dr. Reyhan Demirel, 40. Vodafone İstanbul Maratonu’ndan madalyalar ile döndüler.
Doktor aileden çifte madalya  

Bu yıl 40.’sı düzenlenen Vodafone İstanbul Maratonu’nda yarışan Dr. Emrullah Demirel ve eşi Dr. Reyhan Demirel, başarılı sonuçlarla Lüleburgaz’ın gururu oldular. 10 kilometre kategorisinde yarışmayan katılan Reyhan Demirel 50-54 yaş grubunda parkuru 52.55 dakikada tamamlayarak 2. olurken, Emrullah Demirel ise 55-59 yaş grubunda 43.15 dakikalık skoru ile 3. oldu.

Demirel ailesi turnuvanın ardından gazetemize yaptığı açıklamada “Azimli, çalışkan bir aileyiz ve sporu çok seviyoruz. İnsanın spor yapmadığı sürece mutluluğunun eksik olacağına inanıyoruz. İlerlemiş yaşımıza rağmen yoğun bir şekilde antrenmanlara devam ediyoruz. Doktor olarak hizmet verdiğimiz insanlara bir nebze rol model olabilirsek ne mutlu bize.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek