Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 13 Kasım 2018, Salı 09:35 tarihinde eklendi. 784 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Koç “ Teşkilatımız çirkin tezgâhlara itibar etmeyecektir”

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, basın açıklaması düzenleyerek yerel seçimler öncesinde parti içerisinde oluşturulan art niyetli planlara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.
Başkan Koç “ Teşkilatımız çirkin tezgâhlara itibar etmeyecektir”  

Ak Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç yaptığı basın açıklamasında “AK Parti’yi siyasi arenada ve sandıkta yenemeyen bazı karanlık odakların, parti içinde ayrılık ve fitne tohumları ekerek partiyi yıpratmaya çalıştığı görülmektedir.

AK Parti içerisinde gruplaşma ve ayrışma varmış algısını oluşturmaya yönelik her türlü kasıtlı ve planlı girişimler ile çirkin tezgâhlara teşkilat mensuplarımızın itibar etmeyeceğine ve bu şahıslara prim vermeyeceklerine yürekten inanıyorum. Yerel seçimler öncesinde aday adaylarımız, parti teşkilatlarımız ve AK Parti camiamızı hedef alan, fitne tohumları ekerek parti içinde zafiyet oluşturup kendilerine siyasi alan açma hayallerine kapılan art niyetli şahısların bu tür hareketlerine itibar edilmemelidir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın da daima belirtmiş olduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da pekiştirmemiz gerektiğine inanıyor ve yerel seçimlerin ülkemiz ve ilimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek