Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 13 Kasım 2018, Salı 09:32 tarihinde eklendi. 508 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yerel şairler 10 Kasım’da Atatürk’ü andı

Lüleburgaz Sokollu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi’nde 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Lüleburgazlı yerel şairler Atatürk’e yazdıkları şiirleri okudular.
Yerel şairler 10 Kasım’da Atatürk’ü andı  

İlçe Halk Kütüphanesi Konferans Salonu’nda 10 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’da “Lüleburgaz şairlerinden Atatürk’e şiirler” isimli şiir dinletisi gerçekleştirildi. Etkinliğe Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Malmüdürü Mustafa Özdemir, İŞKUR Müdürü Ahmet Selim Keskin, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Gürsel Güney ve çok sayıda şiir sever katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Öğretmen Yazar Mümin Dere’nin Atatürk konulu açılış konuşması yapıldı. Sonrasında Lüleburgaz’ın yerel şairleri Bektaş Yavuz, Gürsel ileri, Recai Küllü ve Zekai Budak, Atatürk konulu yazdıkları şiirleri kendileri seslendirdiler. Şair Bektaş Yavuz ise yanında getirdiği bağlaması ile şiir sevenleri müzik eşliğinde mest etti. Şairlerin okudukları şiirler büyük alkış topladı. Etkinliğin ardından Atatürk konulu kitap sergisi gezildi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek