Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 12 Kasım 2018, Pazartesi 09:28 tarihinde eklendi. 771 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rahim Kurt adaylığını açıkladı

S.S 261 sayılı Lüleburgaz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Rahim Kurt, Yönetim Kurulu Başkanlığına ekibi ile yeniden talip olduğunu açıkladı.
Rahim Kurt adaylığını açıkladı  

S.S 261 sayılı Lüleburgaz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Rahim Kurt, 9 Kasım 2018 Cuma günü saat 19.00’da kooperatif binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında göreve yeniden talip olduğunu açıkladı.

Lüleburgazlı çiftçilerin birlik olması gerektiğini söyleyen Başkan Kurt, daha önceki dönem birlik ve beraberlik sözünü tutarak, tüm ortakları aynı anlayışla bir çatı altında toplamanın sevinci ile genel kurula gittiklerini belirtti.

Konuşmasını sürdüren Başkan Kurt daha iyi hizmetlerle kooperatifçilik anlayışını benimsemiş bir ekiple çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bilindiği gibi S.S. 261 Sayılı Lüleburgaz Yağlı Tohumlar Satış Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulu 25 Kasım 2018 Pazar Günü, Kooperatif yanında bulunan Efsane Düğün Salonu’nda yapılacak.

 

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek