Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 12 Kasım 2018, Pazartesi 09:27 tarihinde eklendi. 618 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Akınsoft Line Bilişim çözüm ortaklarına kahvaltı düzenledi

Akınsoft Kırklareli Bölge Bayii Line Bilişim tarafından alt çözüm ortaklarına motivasyon ve kaynaşma kahvaltısı düzenlendi.
Akınsoft Line Bilişim çözüm ortaklarına kahvaltı düzenledi  

Gün geçtikçe marka değeri ve Pazar payı artan Akınsoft Kırklareli’nde de her işletmede çözüm sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Big Mama’s Cafe’de 10 Kasım Cumartesi günü saat 10.30’da Akınsoft Kırklareli Bölge Bayii Line Bilişim tarafından Kırklareli İlinde bulunan alt çözüm ortaklarına kahvaltı düzenlendi. Düzenlenen kahvaltıya Line Bilişim Sahibi Cemal Şirin, Akınsoft Pazarlama Müdürü Ganimete Gilanci, Akınsoft Yetkilileri ve Kırklareli’ndeki çözüm ortakları katıldı.

Gerçekleştirilen kahvaltıda Kırklareli İl’ine özel yapılan kampanyalar değerlendirildi. Akınsoft Pazarlama Müdürü Ganimete Gilanci, yaptığı açıklamada “Gerçekleştirdiğimiz motivasyon toplantısında Kırklareli’ne özel kampanyalar değerlendirildi. Bu kapsamda Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası ve Kırklareli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığı üyelerine özel Akınsoft Wolvox ERP programlarına liste fiyatları üzerinden % 60 indirim sağlamaktayız. Kampanyamız 31 Aralık 2018 tarihine kadar geçerlidir. Bu konu hakkında çözüm ortaklarımıza bilgilendirmelerde bulunduk.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek