Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 07 Kasım 2018, Çarşamba 09:25 tarihinde eklendi. 875 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dedeoğlu CHP’de açıklamalarda bulundu

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığında düzenlenen haftalık halk toplantısında konuşan CHP Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Dedeoğlu, akıl sağlığını yitirmiş kişilere barınacak yer yapacağını söyledi.
Dedeoğlu CHP’de açıklamalarda bulundu  

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Dedeoğlu, yaptığı konuşmada “Partimizin üçüncü genel başkanı rahmetli Bülent Ecevit’i rahmetle anıyorum. Özellikle askerliğimi Kıbrıs’ta yaptığım için orada nasıl bir planlama yaptığını daha ayrıntılı yaşayan biriyim. Dolayısıyla Ecevit ülkemizin tartışabilir olması noktasında bile olsa önemli bir liderdir. Ve bu CHP için büyük bir şanstır.” dedi.

Dedeoğlu, konuşmasın devamında kimsesizler yurdu ya da bakım evi gibi akıl sağlığını yitirmiş kişilerin barınmalarını sağlayacak bir yer yapacağına söz vererek, Lüleburgaz Belediye Başkanı olan kişinin sadece Lüleburgaz’a değil köylere, beldelere, İl’e hatta diğer İlleri de kapsayacağını belirtti.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek