Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 06 Kasım 2018, Salı 09:36 tarihinde eklendi. 837 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bülent Metin “Akit Gazetesi özür dilesin”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin, Akit Gazetesi’ni Lüleburgaz ve küçük yaştaki çocuklarla ilgili yaptığı haberle ilgili özür delemeye davet etti.
Bülent Metin “Akit Gazetesi özür dilesin”  

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin Başkanlığında 5 Kasım Pazartesi günü saat 12.30’da gerçekleştirilen haftalık halk toplantısı Bülent Ecevit’in ölümünün 12. yıldönümü olması nedeniyle özlem ve rahmetle anılmasıyla başladı. İlçe Başkanı Bülent Metin açıklamasının devamında Akit Gazetesi’nin Lüleburgaz Belediyesi ve küçük yaştaki çocuklarla ilgili yaptığı habere tepki göstererek Akit Gazetesi’nin özür dilemesi gerektiğini belirtti.

 “Haberi siteden kaldırmazlarsa hukuki işlem başlatacağız”

Başkan Metin, “29 Ekim 2018 tarihinde Akit Gazetesi’nin internet sitesinde CHP’li Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği Bisiklet Festivali’nde sahneye çıkan yaşları 12’ila 13 olan kız çocuklarının etek boylarını bahane ederek karalama kampanyası yapmıştır. Yayınladıkları video görüntüsünde çocuklarımızı buzlama yaparak olayı daha da çirkin hale getirmiştir. Bu haberi yaparak başta geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, onların ailelerini ve tüm Lüleburgaz halkını üzmüşlerdir. Akit Gazetesi’nin bu tip haberleri yaparak Belediyemizi ve CHP’yi karalamaya çalışması ne gazetecilik etiğine nede yayın ahlakına uymamaktadır. Böyle bir haberin Trakya’da ve özellikle hoşgörünün ve Demokrasinin beşiği Lüleburgaz için yapılması CHP’li, AKP’li, MHP’li İYİ Parti’li kısacası tüm Lüleburgaz halkına yapılmış bir harekettir. Buradan Akit Gazetesine sesleniyoruz. Burası Lüleburgaz, biz burada Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti özümseyerek huzur içinde yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz. Bu huzuru kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz. CHP İlçe Örgütü olarak Akit Gazetesini Lüleburgaz halkından özür dilemeye ve bu yanlı haberi sitesinden kaldırmaya davet ediyoruz. Eğer haberi sitelerinde kaldırmazlarsa gerekli hukuki işlemleri başlatacağız.” dedi.

“Adaylar biran önce belirlensin”

Metin, “2 gün boyunca Genel Merkezi’mizden bir heyet buradaydı. Lüleburgaz, Kırklareli, Babaeski ve diğer ilçeleri kapsayan bir çalışmaydı. Tüm aday adaylarıyla, STK’larla, sendikalarla, muhtarlarla görüşmeler yapıldı. Bunlar raporlandı. Hatta bir anket çalışması da devam etmektedir. Yani aday belirleme süreci şuanda devam ediyor. Bizim isteğimiz bu sürecin çok fazla uzamadan biran önce adayımızın açıklanması ve açıklanan adayımızın da arkasında tüm Lüleburgaz CHP olarak durarak %60-70’le seçimleri kazanmak istiyoruz. Bunun için buradan Genel Merkezi’mize bir çağrı yapıyoruz. Biran önce adayımızı belirlesinler ve bizde sokağa çıkıp çalışmalarımıza başlayalım.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek