Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 02 Kasım 2018, Cuma 09:28 tarihinde eklendi. 1677 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor sahasında rahat kazandı

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi 2.hafta maçında temsilcimiz Lüleburgazspor sahasında konuk ettiği Evrenspor’u 2-0 mağlup etti.
Lüleburgazspor sahasında rahat kazandı  

Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda 28 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Lüleburgazspor ile Evrenspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi ekip 24.dakikada sol taraftan yapılan ortaya iyi bir vuruş yapan Ergin Fıçıyapan kalecinin üstünden aşırtma bir gol ile takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk devre başka gol olmadı ve takımlar bu sonuçla soyunma odasına girdi. İkinci devre Evrenspor daha baskılı bir oyun ortaya koydu. Arka arkaya yaptığı ataklardan bir sonuç elde edemeyen Evrenspor 80.dakikada Emrah Yavaş’ın kontra ataktan attığı gole engel olamadı. Lüleburgazspor mücadeleden 2-0 galibiyetle ayrılarak ligde 2’de 2 yapmayı başardı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek