Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 29 Ekim 2018, Pazartesi 09:35 tarihinde eklendi. 1282 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de aday adayı sayısı netleşti

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi’ne aday olmak isteyenlerle ilgili ilk müracaatları CHP almıştı.
CHP’de aday adayı sayısı netleşti  

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda 1 Ekim 2018 tarihinde başlayan süreç 26 Ekim 2018 Cuma günü sona erdi.

 

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin yaptığı açıklamada; “Bu süre içerisinde CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’ne 6  Lüleburgaz Belediye Başkan aday adaylığı, 13 İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığı, 52’de Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı müracaatı yapıldı.” Dedi.

 

CHP Lüleburgaz Belediye Başkanlığı için aday adaylığı yapan isimler mevcut Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ile birlikte, CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Özgür Kaya, Hakan Dedeoğlu, Av. Koray Şentürk, Hasip Turhan Gülaçar ve Gökhan Serdar Özcanlar oldu.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek