Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 29 Ekim 2018, Pazartesi 09:33 tarihinde eklendi. 803 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GELECEĞİNİ DÜŞÜNEN CHP’YE OY VERMELİ

CHP Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Olcay Kaya, geçtiğimiz Çarşamba günü CHP Kırklareli İl Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada; “Geleceğini düşünen CHP’ye oy vermeli” dedi.
GELECEĞİNİ DÜŞÜNEN CHP’YE OY VERMELİ  

Cumhurbaşkanı’nın emekliye, memura ve asgari ücrete en az yüzde 26 zam yapması gerektiğini de belirten Olcay Kaya yaptığı açıklamada şunları; “Geçen hafta sonu yapılan Parti Okulu Eğitimine bölgemizden 3 arkadaşımız davet edildi Kırklareli Merkezden İlkay Özel Lüleburgaz’da Meltem Siftahoğlu ve Ben Olcay Kaya Parti okulu kurucularından ve 3 Dönem Milletvekilliğimizi yapan Parti okulu Koordinatörü Aytuğ Atıcı Hocamızın katılımı ile 2 gün süren Eğitime Edirne-Lüleburgaz- Tekirdağ-İstanbul-Kocaeli ve Sakarya’dan davet edilen Partililerimizle Eğitim aldık Bu Eğitimde Parti üyelerimize Üyenin temel eğitimi,Sosyal Proje üretmek,Halkın derdine derman olabilecek işler üretmek adına eğitimlerimiz bizlerin eşliğinde bölgemizde de devam edecektir Ben buradan Kırklareli'nin 179 Köy 18 Belde 8 ilçede yaşasan Vatandaşlarımıza Halkın kürsüsünden seslenmek istiyorum Daha önceki seçimlerde AKP'yi tercih etmiş olabilirsiniz oy vermiş olabilirsiniz Bakın işsize iş vermeyenler, işçiye zam vermeyenler, öğretmene okul vermeyenler, emekliye zam vermeyenler, gençlere gelecek vermeyenler, Vatandaşına yaşam hakkı vermeyenler Feto ne istedi vermedik diyenlerdir Amerika ne istersen verenlerdir Bu Fakir burada olduğu sürece Rahibi vermem deyip sizleri yoksulluğa açlığa fakirliğe sürükleyenlerdir Gelin bu seçimde kendinizi Ülkenizi düşünün. CHP’yi oy verin. Geleceğin düşünenler CHP’ye oy vermelidir” dedi.

 

2019 yılı bütçesi ile ilgili de açıklama yapan Olcay Kaya;” Sayın Cumhurbaşkanı kendisine yüzde 26 zam yaptı. Bu nedenle asgari ücretliye ve emekliye de en az yüzde 26 zam yapmalıdır” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek