Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 25 Ekim 2018, Perşembe 09:26 tarihinde eklendi. 61873 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

29 Ekim kutlama programı belli oldu

Lüleburgaz’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı belli oldu. Cumhuriyetimizin 95.yılı 2 gün sürecek tören ve etkinliklerle kutlanacak.
29 Ekim kutlama programı belli oldu  

Lüleburgaz Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleşecek kutlamalar 28 Ekim 2018 pazar günü saat 12.30’da Eski Hükümet Konağı önünde resmi daire ve kuruluşların müdürleri ile ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okullarının müdür ve idarecileri yerlerini alacak. Daha sonra 80.Yıl Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Kutlu Atataş organizesinde saat 12.55’te Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı çelengi Atatürk Anıtına konulacak. Tek Ortaokulu Müzik Öğretmeni Sertaç Çelik yönetiminde saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşımız okunacak.

Kutlama programı 29 Ekim 2018 pazartesi günü Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya saat 09.15’te makam odasında tebrikleri kabul edecek. Lüleburgaz protokolü saat 09.30’da Eski Hükümet Konağı gerçekleşecek törene katılacak. Protokolün tribündeki yerlerini almasının ardından Tek Ortaokulu Müzik Öğretmeni Sertaç Çelik yönetimindeki İstiklal marşımız söylenecek. Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapacak. 80.Yıl Ortaokulu ve Ramazan Yaman Fen Lisesi öğrencileri tarafından şiirler okunacak ve yerel şair Bektaş Yavuz tarafından şiir okunacak. Sertaç çelik yönetimindeki Atatürk Çocukları Oratoryosu sunulacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek