Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 24 Ekim 2018, Çarşamba 09:28 tarihinde eklendi. 909 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Parti Okulu İstanbul Büyükada’da toplandı

CHP Parti Okulunun 20-21 Ekim 2018 tarihlerinde İstanbul Büyükada'da düzenlediği Eğitici Eğitimi İstanbul 1.2. ve 3. bölge, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya illerinden katılımcılarla gerçekleşti.
CHP Parti Okulu İstanbul Büyükada’da toplandı  

Eğitimde Yetişkin Eğitiminin Temel Özellikleri, Etkili Sunum Yöntemleri ve İletişim, Sosyal Proje Yönetimi konu başlıkları ele alınırken, CHP Parti Okulu eğitmen eğiticileri Aytuğ ATICI, Tuba CANLI, Erdoğan BAYRAKOĞLU, Güler ÜMÜT, Derya ŞENTÜRK ve Çağlar AKAY moderatörlüğünde Siyasi Grup Çalışmaları gerçekleştirildi.

 

Toplam 42 katılımcının bulunduğu eğitime Kırklareli ili ve Lüleburgaz İlçesinden Olcay KAYA, İlkay ÖZEL ve Meltem SİFTAHOĞLU katıldı.

 

CHP Parti Okulu, daha güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi için Türkiye'nin dört bir yanında duraksamadan çalışmalarına devam ediyor.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek