Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 16 Ekim 2018, Salı 09:30 tarihinde eklendi. 934 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ali Şengöz Genel Meclis Üyeliğine aday

CHP haftalık halk toplantısında kürsüye çıkan CHP Üyesi Ali Şengöz, CHP Lüleburgaz İlçesi Genel Meclis Üyeliği aday adaylığını açıkladı.
Ali Şengöz Genel Meclis Üyeliğine aday  

Şengöz yaptığı açıklama, “CHP’nin de almış olduğu karar gereğince yerel seçim takvim süreci başladı. Aday adaylarımızda adaylıklarını açıklamaya başladılar. Bugün itibariyle adaylıklarını açıklayan tüm adaylarımıza tekrar başarılar diliyorum. CHP Lüleburgaz İlçesi Genel Meclis Üyeliği aday adaylığına talip olduğumu açıklamak üzere söz aldım. İsmim Ali Şengöz, Lüleburgaz Umurca Köyündenim. CHP için yıllarca emek vermiş partimizin de çeşitli kademelerinde çalışmış Hüseyin Şengöz’ün oğluyum. Siz partili arkadaşlarım, ilçe başkanım, parti genel merkezimiz ve halkımız bu görevi bana verdiği takdirde en iyi şekilde yerine getireceğime inanmaktayım. Bugün itibariyle sizler ve partili değerli arkadaşlarıma şükranlarımı sunar, tüm arkadaşlarıma tekrar başarılar diler saygılar sunarım.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek