Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 15 Ekim 2018, Pazartesi 09:31 tarihinde eklendi. 739 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli’ye Topolovgrad’tan tebrik ziyareti

Bulgaristan Topolovgrad Belediye Başkan Yardımcısı Margarita Georgieva ve beraberindeki heyet 4 Mayıs 2018 tarihinde Lüleburgaz Belediye Başkanı olan Murat Gerenli’ye tebrik ziyaretinde bulundur.
Başkan Gerenli’ye Topolovgrad’tan tebrik ziyareti  

Topolovgrad Belediye Başkan Yardımcısı Margarita Georgieva, Topolovgrad Halk Eğitim Merkezi Başkanı Trifon Lambov, Topolovgrad Belediyesi Kültür Müdürü Krasimira Yatakçieva, Lüleburgaz Kültür Turizm ve Spor Kulübü Derneği (LUTED) Başkanı Ertan Bayer, Ataköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ATADER)  Başkanı Yücel Kalkan ile Tercüman Rıdvan Yüce 13 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 13.00’te  Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gerenli, “Katılımcı demokrasi bizim için çok anlamlı. İnsanların her türlü içerisinde olduğu demokrasiyi yaşatmak istiyoruz. Buda sanatla olur, bilimle olur, sınır ötesi ilişkileri daha yükselterek olur. Biz buna inanıyoruz. Bizi ayıran sadece sınır, onun ötesinde dostuz. Dünya barışı için hep beraber mücadele ediyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Topolovgrad Belediye Başkan Yardımcısı Margarita Georgieva, Başkan Gerenli’ye yeni görevinde başarılar dilerken, yaklaşan yerel seçimlerde kendilerini desteklediklerini belirtti.

Georgieva, “Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Sizlerle tanıştığımıza memnun olduk. İlerleyen zamanda sizleri de Topolovgrad’da görmek isteriz.” dedi.

Ziyaretin ardından Georgieva, Başkan Gerenli’ye Topolovgrad Belediye Başkanı Bojin Bojinov’un hediyesini takdim etti.

Topolovgrad’tan gelen heyet Lüleburgaz’dan önce sabah saat 10.00’da Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u da ziyaret ederek  yeni görevlerinde başarılar dilemişlerdi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek