Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 11 Ekim 2018, Perşembe 09:27 tarihinde eklendi. 857 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Geliri Lüleburgazspor’a bağışlanacak

Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu yanı E-5 üzerinde 11 Ekim 2018 perşembe günü(bugün) geliri Lüleburgazspor’a bağışlanmak üzere yöresel ürün pazarı kurulacak.
Geliri Lüleburgazspor’a bağışlanacak  

Kurulacak yöresel ürün pazarında Türkiye’nin birçok bölge ve ilinin yöresel lezzetlerinin tanıtımı, ikramı ve satışı gerçekleşecek. Gaziantep’in içli köfte, sarma, kebap ve dolması Beypazarı’nın tarhana, makarna, kuru ve sebze kuruları, Trabzon’un tereyağı ve peynir çeşitleri, Siirt ve Bitlis’in balı, Kahramanmaraş’ın baharatlı salçaları, Çorum’un leblebi ve kuruyemişi, Denizli’nin bakırları ile Adıyaman’ın Osmanlı kahvesi Lüleburgazlılara sunulacak. Yöresel ürün pazarından elde edilecek gelir Lüleburgazspor’a bağışlanacak. Serdar Akat’ın sahibi olduğu Akat Organizasyon aracılığıyla kurulan ürün pazarları 25 Ekim 2018 tarihine kadar Lüleburgazlılar için hizmet verecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek