Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 11 Ekim 2018, Perşembe 09:26 tarihinde eklendi. 1618 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgür Kaya’dan Emin Halebak’a tebrik

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen haftalık halk toplantısında konuşan Eski İlçe Başkanı Özgür Kaya, Lüleburgaz Eski Belediye Başkanı Emin Halebak’ı tebrik etti.
Özgür Kaya’dan Emin Halebak’a tebrik  

CHP Eski İlçe Başkanı Özgür Kaya, haftalık halk toplantısında yaptığı konuşmada Emin Halebak’ı 4 dönem belediye seçimlerini kazandığı için tebrik ve teşekkür etti. Kaya, ““Lüleburgaz’a sandık yakışır diyerek sandık istiyorlar. Yönetimi bu ısrarlı tavrından dolayı teşekkür ediyorum. Lüleburgaz 500 bin nüfuslu bir ilçe olup da bin üyesi mi var? Ondan mı çekiliyoruz. Lüleburgaz 75 bin seçmeni olan 6 bin 500 üyesi olan bir parti. Dolayısıyla seçmenin %10’da anket yapabilirsiniz. Türkiye’de yapılan en büyük anketler 1200 ile 1500 kişi arasında yapılır. 6 bin 500 kişi ile yapacağınız bir oylama kesin sonuç verir. Bu yüzden adayın tespit edilmesi sandıkta mümkün olursa bu hem partimiz hem ülkemiz adına başarılı bir kazanım olacaktır. Şunu itiraf etmem gerekir. Bundan önceki Belediye Başkanımız Emin Halebak ile yönetim tarzı konusunda hiç anlaşamamış ve muhalefet etmiş bir arkadaşınız olarak söylüyorum. Emin Bey 4 dönem boyunca kazanmayı bilen bir Belediye Başkanıdır. Ve her seçimde %50’nin üzerinde oy alarak seçimi kazandı. Şimdi Emin Bey siyaset sahnesinde yok. Kendisini bugün burada görseydim tebrik edecektim. Bunları kendisine söylemek isterdim çünkü yiğidi öldürceksin, hakkını yemeyeceksin. Kendisi Eskişehir’de genel başkanın katıldığı bir resepsiyona katıldığı için gelemedi herhalde. Seçim kazanabilmiş belediye başkanı artık yokken, Lüleburgaz’da belediye yönetimi bir kabuk değişikliğine muhakkak gidecektir. Yol, yöntem değişikliğine gidilecektir. CHP’nin talebi de yönetim şeklinin değişmesidir.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek