Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 09 Ekim 2018, Salı 09:29 tarihinde eklendi. 1079 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hakan Dedeoğlu Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı

CHP Üyesi Hakan Dedeoğlu, yerel seçimler için CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.
Hakan Dedeoğlu Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı  

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığında 8 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilen haftalık halk toplantısında konuşan Hakan Dedeoğlu, Belediye Başkanlığı seçimleri için aday adaylığını açıkladı. Dedeoğlu yaptığı konuşmada, “Bu kürsüde, bu binada uzun yıllardır Atatürk’ün bize emanet ettiği ilkeler doğrultusunda meselelerle mücadele etme temelinde gerçekten çok uzun yıllar geçirdik. Bunun neticesi olarak önümüzdeki yerel seçimlerin, tabi ki bu çerçevede ilk önce Lüleburgaz’ımıza, ilimize, Trakya’mıza ve de ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Daha önceki birçok konuşmada da ifade etmeye çalıştığım gibi asıl olan kimin olduğu noktası değil, daha yararlı şeyleri kimin yapacağıdır. Eğer bunları gerçekten elimizi taşın altına koymak anlayışıyla doğru değerlendiremezsek bir dönem daha kaçırmış oluruz. Diğer yanıyla köprüden önce son çıkış denir ya bunları söylemek istemiyorum çünkü gerçekten yaşam o kadar derin ve geniş ki herkeste farklı farklı anlayışlar ve derinlikler söz konusu. Ancak CHP 6 ilke temelinde bu derinliklerin ortaklaşa olduğu takdirde bu ülkeye yarar getireceği bir sonuç olmalıdır. Benim naçizane adaylığım ya da aday adaylığım bu temelden hareketle bu gün yapmaya çalıştığım nokta.

Siyaseti konuşacak değilim ancak gerek mesleğim, gerek kişiliğim gereği örneğin 52 yıldır çarşıda biriyim. Gözümü kapadığımda bile sokakları dolaşabilirim. Yolunu hemen çizebilirim. Bu biraz sevgiyle, anlayışla, bakışla ilgili meseleler. Sürekli yeniliklerden bahsederiz ama kişileri belirlerken buna ne kadar dikkat ederiz, bu konuda biraz daha itinalı olmak gerektiğini düşünüyorum. Lüleburgaz gerçekten Trakya’nın merkezi, dolayısıyla ilçe olmasına karşı ilinin bile 2 katı. Dolayısıyla burada iyi şeyler oluyorsa Trakya’da iyi şeyler oluyor. Kötü şeyler oluyorsa inanın her yerde daha kötü şeyler oluyor. Özellikle gençlik çok kalabalık. İlçemizde şuanda 30 bin civarında ilk ve ortaöğretimde eğitim gören öğrenciler var. Birde buna sanıyorum 7-8 bin civarında yüksekokul öğrencilerini kattığımızda Lüleburgaz çok dinamik bir yer. Dolayısıyla böyle dinamik bir ilçede, yaşam çevresinde hala çöpler, otopark sorunu ya da imar konusundaki kargaşanın ya da Mimar Sinan’ın 650 yıl öncesinde yapıp 650 yıldır kullandığımız taş köprümüzün ya da değerli eserlerimizin biz bugün uzun süredir bakımını bile yapamıyoruz. Ve bizim herhalde gözümüz alışmış olacak ki sadece bakıyoruz ve görmüyoruz. O yüzden günlük yaşamımızda, zaten 4 tane caddemiz var. O caddenin temiz kalması, yeşil alanların artması, eskiler bilirler deremizin orada panayır alanımız vardı. Bütün şenliklerimiz taş köprü mevkiinde olurdu. Ama biz ileri gideceğimize geri gittik. Bunların hepsini planlı şekilde yılladır belirlemiş birisi olarak ben bu işte varım arkadaşlar. Dolayısıyla sadece partili olmak değil, esnaf olmanın da gerektirdiği bir sonuç olabilir ama asıl olan Atatürk’ün de bizden talep ettiği bence en önemli şey adaletli olmanın hakkaniyetli olmanın gereği olarak ben gerekli verimliliği alabilecek kişi olduğumu düşünüyorum.

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı aday adaylık hususunda huzurunuzdayım. Ve bu konuda elimden geldiğinin ötesinde işler yapacağıma söz veriyorum. Diğer tüm aday adayı olacak arkadaşların Meclis Üyesi olarak belirleyecekleri kişiler otur otur, kalk kalk olmamalı. Kesinlikle hangi bölümü, hangi mesleği, hangi anlayışı düşünüyor isek o olayın en bilinçli olanını seçmeye ya da seçtirmeye çalışmalıyız. Benim dışımda önümüzdeki süreç içerisinde aday adayı olacak tüm arkadaşlarımı şuan itibariyle kutluyorum ve güzel şeyler olacağına inanıyorum. Sonuç itibariyle ben bu konuda aday adayıyım, bu konuda herkesin yardımlarını ve desteklerini bekliyorum. Saygılar sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek