Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 09 Ekim 2018, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 1451 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP İlçe Kadın Kollarında yeni yönetim

CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Münevver Ardagül, CHP haftalık halk toplantısında yeni yönetimini tanıttı.
CHP İlçe Kadın Kollarında yeni yönetim  

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanlığından geçtiğimiz hafta istifa eden Neslihan Çokaklı’dan görevi devralan Münevver Ardagül, CHP haftalık halk toplantısına konuşarak açıklamalarda bulundu.

36 yaşında, evli ve 2 çocuk annesi olduğunu belirten Ardagül, “Biliyorsunuz ki Neslihan Çokaklı arkadaşımız istifasını verdi. Ondan kalan görevi ben devraldım. Demokrasi mücadelesinde bu karanlık zihniyetin en çok mağdur edildiği kesim olan kadınların daha kararlı bir şekilde saf tutması gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle toplumumuzun ve çocukların geleceği için kaygı duyan tüm kadınları CHP saflarına davet ediyorum. Gerçek bir Cumhuriyet kadını olduğuma inanıyorum. Hiçbir zaman yanlış yapmayacağıma çalmadık kapı bırakmayacağımıza yönetimim ve kendim adıma söz veriyorum. Bizim bir sloganımız var yönetime seçilirken, kadın olmadan devrim olmaz devrim olmadan Türkiye’m kurtulmaz.” ifadelerinde bulundu.

Konuşmasının ardından Başkan Ardagül yönetim listesini açıkladı. CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Yönetiminde İlksen Vural, Sevim Gürer, Selda Battal, Necla Çetinkaya, Nilgün Demirel, Çiğdem Arslan, Sinem Boylu ve Meliha Başaran olduğu açıklandı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek