Lüleburgaz motifleri sergisi açıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu’dan Altıyol’a ziyaret
Aziz Yıldırım’a Lüleburgaz’da coşkulu karşılama
Bu haber 09 Ekim 2018, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 753 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor’dan hakeme tepki

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor, sahasında konuk ettiği Konya Anadolu Selçukspor ile golsüz berabere kaldı. Hakem Sercan Yılmaz’ın kararları ise çok tartışıldı.
Kırklarelispor’dan hakeme tepki  

Kırklareli Atatürk Stadyumunda 7 Ekim 2018  Pazar günü saat 15.30’da Kırklarelispor ile Konya Anadolu Selçukspor 6.hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi.

 Kırklarelispor mücadeleye İbrahim Demir, Davut Babur, Nuh Aşkın, Müslüm Aydoğan, Abdurrahim Dursun, Emre Keleşoğlu, Caner Koca, Denis Taşkesen, Ahmethan Köse, Mert Sinan Pekesen ve Hakkı Şimşek ilk 11’i ile başladı.

Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada toplam 7 sarı kart çıkarken Konya Anadolu Selçukspor futbolcusu Recep Metin, 90.dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı. Kırklarelispor kullandığı atakları iyi değerlendiremezken mücadele 0-0 beraberlikle sona erdi.

 “Kamera görüntülerini TFF’ye yollayacağım”

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan ve hakem kararlarını eleştiren Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, “Bugüne kadar hakemler hakkında hiçbir zaman eleştiride bulunmadım fakat bugün aleyhimizde verilen kararları hepimiz gördük. Taraftarlarımızın Trakya’ya ve Kırklareli’ne yakışır kalitede duruş sergilemesinden ötürü son derece gururlu ve onurluyum. Buradan sizlere sözüm olsun, Federasyon nezdinde bu hakemlerin ceza almaları ve başka Takımların da emeklerini çalmamaları için bugünkü kamera görüntülerini TFF’ye yollayıp takipçisi olacağım. Futbolcu kardeşlerim ve büyük Kırklarelispor taraftarımız, bu tahriklere karşılık vermeden sadece galibiyete kenetlenen duruş sergileyerek yine Türk futbol camiasına örnek olmuştur. Mücadelemiz sonuna dek bitmeyecektir.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek