Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 08 Ekim 2018, Pazartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1031 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP MYK Üyeleri “Lüleburgaz’a sandık yakışır” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Lüleburgaz İlçe Teşkilatı geçtiğimiz günlerde tüm üyelerin katılımıyla yapılacak ‘eğilim yoklaması’ talebiyle CHP Genel Merkezi ‘ne ziyaret gerçekleştirdiler.
CHP MYK Üyeleri “Lüleburgaz’a sandık yakışır” dedi  

CHP Genel Merkezine gerçekleştirdikleri ziyaret ve talepleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin “Ankara ziyaretinde CHP’nin demokrasinin yıkılmaz kalesi olduğunu görmenin gururunu yaşadık. CHP Genel Başkan Yardımcıları Yıldırım Kaya, Seyit Torun, Faik Öztrak ve Oğuz Kaan Salıcı’nın Lüleburgaz İlçe Örgütüne göstermiş olduğu yakın ilgi ve samimiyet te Trakya İnsanının CHP Genel Merkezinin gururu olduğunu bizlere gösterdi. Birebir yapmış olduğumuz görüşmelerde eğilim yoklaması talebimizin haklı olduğu ve dikkate alınacağını dile getiren Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz ‘Lüleburgaz’a sandık yakışır’ diyerek ülkenin bu zor koşulları altında bile demokrasiden vazgeçmeyeceklerini göstermiş oldular. Üyesine saygı gösteren, üyesinin kararını kendi kararı bilen CHP, yerel seçimlerdeki mutlak başarı için hazır ve AKP’den ülkeyi kurtarmak için kararlıdır. Adaylarımızı sandıkta belirleyerek kazanan CHP olacak, Lüleburgaz olacak ve kazanan demokrasi olacak” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek