Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 06 Ekim 2018, Cumartesi 09:36 tarihinde eklendi. 957 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bahçeşehir Koleji’nde İletişim konuşuldu

Bahçeşehir Koleji Lüleburgaz Kampüsü Konferans Salonunda 5 Ekim 2018 Cuma günü Ortaokul’da öğrenim gören öğrencilere yönelik iletişim ve gazetecilik konulu konferans düzenlendi.
Bahçeşehir Koleji’nde İletişim konuşuldu  

 Konferansın konuşmacı konuğu ise Gazetemiz Muhabiri Ertan Bayer oldu. Bayer konferansta öğrencilere iletişimin insan hayatındaki önemini ve gazetecilik mesleğinin nasıl olduğunu anlattı.

 Bahçeşehir Koleji Lüleburgaz Kampüsü’nde öğrenim gören ortaokul öğrencilerine Hürfikir Gazetesi Muhabiri Ertan Bayer tarafından iletişim konulu konferans verildi.

Bahçeşehir Koleji Lüleburgaz Kampüsü Konferans Salonunda 5 Ekim 2018 Cuma günü Ortaokul’da öğrenim gören öğrencilere yönelik iletişim ve gazetecilik konulu konferans düzenlendi. Konferansın konuşmacı konuğu ise Gazetemiz Muhabiri Ertan Bayer oldu. Bayer konferansta öğrencilere iletişimin insan hayatındaki önemini ve gazetecilik mesleğinin nasıl olduğunu anlattı.

Öğrencilerin ilgiyle dinledikleri Bayer, öğrencilerin gazetecilik ile ilgili merak ettikleri soruları da cevapladı. Özellikle gazetecilikte iyi bir eğitim almanın önemine değinen Bayer, gazeteci olmak isteyen öğrencilere doğru ve tarafsız haber nasıl olur, haber muhabirinin dikkat etmesi gereken konular nelerdir gibi konular hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Öğrenciler Bayer’e merak ettikleri soruları sorarken adeta birbirleri ile yarıştılar.

Konferansın ardından Bahçeşehir Koleji Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mustafa Ateş tarafından Ertan Bayer’e çiçek takdim edildi. Sonrasında ise Bayer, öğrenciler ile toplu fotoğraf çektirdi.

Öğretmen Mustafa Ateş, öğrencilere iletişimin önemini anlatmak ve gazetecilik mesleğini tanıtmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Konferansımızda bizlere destek veren Hürfikir Gazetesi sahibi Murat Mahir Altan ve konferansımıza konuşmacı olarak katılan Ertan Bayer’e çok teşekkür ederiz. İnanıyorum ki öğrencilerimiz bu konferansla kendilerini daha iyi ifade etmeyi öğrendiler ve farklı bir meslek tanıdılar.” şeklinde konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek