Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 06 Ekim 2018, Cumartesi 09:34 tarihinde eklendi. 1057 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Lüleburgaz’da Sokak Hayvanları için mama dağıttı

CHP Parti Okulunda eğitim gören partili üyeler 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle Lüleburgaz’da toplam 92 paket kedi ve köpek maması dağıttı.
CHP Lüleburgaz’da Sokak Hayvanları için mama dağıttı  

4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde CHP Lüleburgaz İlçe Binası önünde sokak hayvanları için mama dağıtıldı. CHP Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Olcay Kaya, Partili Üyeler Hediye Kandır, Dursun Çabuk, Nükhet Cebelli ve Gökhan Erdin’den oluşan ve CHP Parti Okulu kapsamında eğitim gören ekip tarafından gerçekleştirilen etkinlikte kendi bütçeleriyle aldıkları 60 paket kedi maması ve 32 paket köpek maması dağıtıldı.

CHP Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Olcay Kaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “CHP Parti Okulunda eğitim alan 5 kişilik bir ekiple eğitim kapsamında gerçekleştirdiğimiz projede kendi bütçelerimizle sokak hayvanları için aldığımız mamaların dağıtımını yapıyoruz. Amacımız insanlara sokak hayvanları ile bir arada yaşamayı ve onlara saygı duymayı öğretmek. Bu kapsamda 60 paket kedi maması ve 32 paket köpek maması olmak üzere toplamda 92 paket mama dağıtımı yapıyoruz. Ayrıca CHP Genel Merkezimiz Parti Okulunda eğitim alanlara sertifika verecek ve bundan sonra partiye üye olanlara eğitimler verilmeye başlanacak.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek