Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 05 Ekim 2018, Cuma 09:27 tarihinde eklendi. 5417 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti

Lüleburgaz Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı 3 Ekim 2018 çarşamba günü saat 18.30’da Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde gerçekleşti.
Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti  

Lüleburgaz Kent Konseyi tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Lüleburgaz İlçe Örgütü, Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği, Lüleburgaz Kent Konseyi Meclisleri ve STK’lar katıldı. Daha önce yapılması planlanan ancak çoğunluk sağlanmadığından ertelenerek 3 Ekim 2018 tarihinde tespit edilen gündem maddelerini görüşmek amacıyla yapılan toplantı bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kent Konseyi Yürütme Kurulu başkanı Bülent Önder’in açılış konuşmasının ardından Kent Konseyi Çocuk Meclisi adına Eylül Naz Uğun, Kadın Meclisi adına Özlem Burgucu Bakır, Emek Pazarı adına Berrin Akbulut, Emekliler Meclisi adına Dündar İsmailler, Engelliler Meclisi adına Sibel Uzunlar konuşma yaparak 2018 yılı faaliyetlerini anlattı. Gündem maddelerinin konuşulması ve Kent Konseyi Meclis ve Çalışma Gruplarının 2019 yılı faaliyet programlarını belirlemesinin ardından toplantı sona erdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek