Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 27 Eylül 2018, Perşembe 09:28 tarihinde eklendi. 1653 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Devlet Hastanesi’nde MR hizmeti verilmeye başlandı

Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde hizmet çeşitliliğini artırmak amacıyla Eylül ayından itibaren MR hizmeti verilmeye başladı.
Devlet Hastanesi’nde MR hizmeti verilmeye başlandı  

Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde hizmet çeşitliliği MR hizmeti verilmesiyle arttı. Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde daha önce dışardan hizmet alımı yöntemiyle hastane dışında verilen hizmet, MR cihazının faaliyete geçmesiyle Eylül ayının birinci haftasından itibaren Lüleburgaz Devlet Hastanesi 1. Hizmet Binası’nda verilmeye başlandı. MR cihazının kurulumuyla sağlanan hizmet sayesinde vatandaşlar MR hizmeti için başka hastaneye gitmek zorunda kalmayacak. MR hizmetinin verilmesiyle MR sonuç raporları ve MR görüntüleri doğrudan ilgili doktora aktarılarak zaman kayıplarının önüne geçiliyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek