Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 25 Eylül 2018, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 770 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li gençlerden aşure ikramı

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz Gençlik Kolu Başkanlığı tarafından, 23 Eylül 2018 Pazar günü CHP Lüleburgaz İlçe Binası önünde aşure ikramı yapıldı.
CHP’li gençlerden aşure ikramı  

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Lüleburgaz Gençlik Kolu Başkanlığı tarafından, muharrem ayı olması dolayısıyla 23 Eylül 2018 Pazar günü CHP Lüleburgaz İlçe Binası önünde stant açtı. CHP’li gençler açtıkları stantta Lüleburgazlılara aşure ikramında bulundu. Gerçekleştirdikleri etkinlikle yaklaşık bin 500 kişiye aşure ikramında bulunduklarını belirten CHP Lüleburgaz Gençlik Kolu başkanı Koray Lütfü Kozar “ Halkımızın yoğun ilgisiyle karşılaştık. Bu durum bizi son derece memnun etti. Aşure ikramı sırasında oluşan görüntüler kardeşliğin, birliğin ve dayanışmanın görüntüsüdür. Manevi değeri yüksek bu gibi günlerde halk ile iç içe olup yoğun ilgi gösterdiklerini görmek bizleri çok memnun etti.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek