Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 20 Eylül 2018, Perşembe 09:18 tarihinde eklendi. 872 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kılıçdaroğlu bugün Babaeski’ye geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 20 Eylül 2018 Perşembe günü (bugün) gerçekleştireceği Kırklareli programı belli oldu.
Kılıçdaroğlu bugün Babaeski’ye geliyor  

20 Eylül 2018 Perşembe günü(bugün) Kırklareli’nin bazı ilçe ve beldelerine ziyaret gerçekleştirecek olan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programı belli oldu.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde Babaeski’de olacak.

Babaeski’de saat 11.00-13.00 saatleri arasında sivil toplum örgütleriyle tarım toplantısında buluşacak.

 Saat 14.30’da Babaeski Belediye Binası önünde halka seslenecek olan Kılıçdaroğlu, saat 15.30’da Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran, 16.15’te Lüleburgaz’a bağlı Evrensekiz, saat 17.00’da Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey beldesine ziyaret gerçekleştirecek.

Daha sonra Kırklareli’nin Vize ilçesine ziyaret gerçekleştirecek olan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Vize İlçe Binasının açılışına katılacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek