RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Bu haber 18 Eylül 2018, Salı 09:06 tarihinde eklendi. 739 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor ligdeki ilk mağlubiyetini aldı

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor, deplasmanda konuk olduğu Pendikspor’a 3-0 mağlup oldu.
Kırklarelispor ligdeki ilk mağlubiyetini aldı  

İstanbul Pendik Stadında 15 Eylül Cumartesi günü saat 16.30’da Kırklarelispor ile Pendikspor karşı karşıya geldi. Kırklarelispor mücadeleye İbrahim Demir, Davut Babur, Müslüm Aydoğan, Ahmethan Köse, Hakkı Şimşek, Caner Bulut, Emre Keleşoğlu, Mert Sinan Pekesen, Caner Koca, İlter Ayyıldız ve Yusuf Çelik ilk 11’i ile başladı.

Karşılaşma iki takımında kontrollü oyunu ile başladı. Karşılıklı ataklar olsa da ilk devre gol sesi çıkmadı ve karşılaşmada 0-0’lık sonuç ile devre arasına girdi. İkinci yarıya daha iyi başlayan Pendikspor, 57.dakikada sağ taraftan gelen ortaya Ozan Papaker iyi bir kafa vuruşu yaptı. Kırklarelispor kalecisi İbrahim Demir’inde hatasıyla top ağlarla buluştu.

Karşılaşmanın 76.dakikasında sahneye çıkan Berkan Afşarlı, Pendikspor’u 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Mücadelenin 82.dakikasında arka arkaya gördüğü iki sarı katla Pendikspor futbolcusu Fatih Cerlek kırmızı kartla oyundan atıldı.

Kırklarelispor 10 kişi kalan rakibine karşı ataklarını arttırırken, son dakikada Ahmet Yazar’ın golüne engel olamadı ve karşılaşmadan 3-0, mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla 4 puanda kalan Kırklarelispor ligdeki ilk yenilgisiniz alırken, Pendikspor ise ilk 3 puanı alarak puanını 4’e yükseltti.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek