Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 12 Eylül 2018, Çarşamba 09:21 tarihinde eklendi. 775 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Karate şampiyonlarından Başkan Gerenli’ye ziyaret

Şamiloğlu Spor Kulübü sporcuları,11 Eylül 2018 Salı günü Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.
Karate şampiyonlarından Başkan Gerenli’ye ziyaret  

Şamiloğlu Spor Kulübü Kurucusu ve Antrenörü Şemsi Şamiloğlu ve kulübün başarılı sporcuları, 11 Eylül 2018 Salı günü Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası Turkuaz Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Şemsi Şamiloğlu ve sporcular, Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde(LYFA) gerçekleşen Trakya Karate Ligi 3. Etap Turnuvası’nda ki katkılarından dolayı Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye teşekkür etti. Ziyaretle ilgili Şemsi Şamiloğlu “ Başkanım Lüleburgaz’da ki karate turnuvamızda bize destek oldunuz. Bundan dolayı teşekkürlerimizi iletmek istedik. Herkes çok memnun kaldı.” İfadelerinde bulundu. Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ise “ O gün turnuvaya geldim, gerçekten çok gururlandım. Lüleburgaz’da her yaştan herkesin spor yapmasını istiyoruz. Kendini memnun hissettiği sporu yapmasını istiyoruz. Çünkü spor hem beden hem ruh sağlığımız için çok önemli. Orada her yaştan katılımı gördüğüm zaman, futbol ve basketbol dışında da bir spora bu kadar ilgi olduğunu görmek, gençlerimizin yoğun katılımı beni çok memnun etti. “ diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek