Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 08 Eylül 2018, Cumartesi 09:24 tarihinde eklendi. 904 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP yarın çelenk koyacak

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü Üyeleri, CHP’nin kuruluş yıldönümünde Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk bırakacak.
CHP yarın çelenk koyacak  

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü Üyeleri, 9 Nisan 2018 Pazar günü saat 13.00’da partinin 95. kuruluş yıldönümü olması dolayısıyla Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk bırakacak. Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin, CHP Lüleburgaz Gençlik Kolu Başkanı Koray Lütfü Kozar ve CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Neslihan Çokaklı, CHP Genel Merkezi tarafından partinin kuruluş yıldönümü kutlamaları dolayısıyla Ankara’ya davet edildi. İlçe Başkanı Bülent Metin, Gençlik Kolu Başkanı Koray Lütfü Kozar ve Kadın Kolları Başkanı Neslihan Çokaklı, CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü adına Atamızın huzuruna çıkarak Anıtkabir’e çelenk bırakacak. Metin, Çokaklı ve Kozar daha sonra CHP Genel Merkezi tarafından partinin kuruluş yıldönümü olması dolayısıyla verilecek resepsiyona katılacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek