Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 07 Kasım 2012, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 1202 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP İl Kadın Kadın Kolları Başkanı Lüleburgaz’da

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Şükran Yöney, Yönetim Kurulu Üyesi CHP’li bayanlarla birlikte 05 Kasım Pazartesi günü İlçe başkanlığını ziyaret ettiler.
CHP İl Kadın Kadın Kolları Başkanı Lüleburgaz’da
Pınarhisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Başkit’in de katıldığı ziyarette ilden gelen CHP’li bayanlar, Lüleburgazlı CHP Üyesi bayanlara Atatürk resimli Türk Bayrakları hediye ettiler.
İl Kadın Kolları Başkanı Gülay Tülüş’ün hem Kadın MYK Üyesi, hem de İl Başkanı olamayacağının belirtilmesi üzerine İl Başkanlığından istifa etmesinden sonra Eylül ayında Başkanlığa getirilen Şükran Yöney Parti İlçe Binasında yaptığı konuşmasında önce kendini tanıttı. Üyeleri daha iyi tanımak ve onlarla kaynaşmak adına bundan sonra il toplantılarını her ay bir başka ilçede gerçekleştirmek istediklerini belirten Başkan Yöney “ 8-9-10 Kasım’da Kuşadası’nda gerçekleştirilecek Kadın Kolları Toplantısı’na gitmeden önce Lüleburgaz’a da uğrayıp sizlerin fikirlerini ve orada yapılacak toplantıda dile getirmemizi istediğiniz konuları öğrenmek istedik” diyerek isteklerini sordu.
Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip “ Bizler öncelikle Kadın Kolları’na ayrılan bütçe ve bu bütçenin ne şekilde paylaştırıldığını öğrenmek istiyoruz. Çünkü bizler sürekli kendi imkânlarımızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve destek bekliyoruz. İkinci olarak da yeni çıkan Kadın kolları rozetlerinden istiyoruz. Son olarak da CHP’nin kadınlara bakışı ile ilgili doküman ihtiyacımız var” dedi.
Gökhan KAN
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek